Groepslessen

sportschool beverly hills training groepslessen groningen noorderplantsoen de studio lefier gym fitness afvallen afslanken personal trainer groepsles contact EMS Burn Belly Slim Belly Better Belly afvallen afslanken rooster tijden

Groepslessen bij Beverly Hills Training

BOOTCAMP
Conditie, Kracht, Explosiviteit
60 minuten

Van origine is de bootcamp een trainingsmethode die door het leger werd gebruikt om op intensieve wijze en in korte tijd te trainen met materialen dat voor handen was. Het doel is om op een zo efficiënt en leuk mogelijke manier snel resultaat te boeken (dus zonder de schreeuwende sergeant en met professionele trainer). Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode in teamverband waarbij je door een intense training van 60 minuten je kracht en conditie verbeterd. Onze bootcamp is elke les anders, wij geven de les in de klassieke vorm, circuit vorm & tabata stijl. In de zomermaanden kan de training ook buiten plaats vinden in het Noorderplantsoen, dan trainen we met het eigen lichaamsgewicht en klein materiaal.

BBB (buik, benen & billen)
Conditie, Kracht, Strakker, Afvallen
60 minuten

BBB staat voor de drie belangrijkste B’s van het lichaam: Buik, Benen en Billen. In 60 minuten train je deze spiergroepen met cardio- en krachtoefeningen. Tijdens de les wordt gewerkt met verschillende materialen zoals gewichten, halterstangen, steps en elastieken. Door deze combinatie verbrandt je veel calorieën en werk je aan het strakker maken van het lichaam. Door de variatie en het zelf kunnen bepalen van je eigen gewicht is de BBB een toegankelijk groepsles voor jong, oud, beginner of gevorderde. Het is een ideale training voor mensen die willen afvallen, strakker willen worden en om die gewenste ronde billen te krijgen.

HIIT (high intensity interval training)
Conditie, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen, Afvallen
30 minuten

Ben jij op zoek naar een workout waarin je alles geeft en binnen 30 minuten met een voldaan gevoel vertrekt? Dan is HIIT de interval training waarin jij al je energie kwijt kunt. Tijdens de les zijn er weinig rustmomenten waardoor je met de HIIT meer vet verbrand in minder tijd. Zelfs uren na de training ben je nog vet aan het verbranden. Een ideale les wanneer je wilt afvallen en je conditie wilt verbeteren.

FIT-DANCE
Conditie, Afvallen, Fun
60 minuten

Maak van je workout een feestje, het voelt niet eens als sporten! In deze les staat dansen centraal. Iedereen kent het bekende Zumba en dat kom je ook zeker tegen in de les. In deze variant wordt er afgewisseld met uiteenlopende dansstijlen, dit maakt de les dynamisch, divers en uitdagend stijlen. Combineer soepele en swingende dansbewegingen met effectieve cardio voor een slanker en strakker lichaam. Op nieuwe hits, oude klassiekers en swingende Caribische beats dans jij jezelf fit.

BOX-FIT
Conditie, Kracht, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen
60 minuten

Zoek jij een les met pit? Dan is deze variant van boksen zeker wat voor jou! Bij BoxFit train je het hele lichaam en werk je aan een super conditie zonder fysiek contact of sparren. De groepsles is gebaseerd op allerlei bokstechnieken. Tijdens de les voer je verschillende oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever maken. Door de combinatie van technieken zal je coördinatie verbeteren. Boksen is een echte full-body workout waar je al je energie en kracht in kwijt kan.
Kick, punch en vecht jezelf fit!

PI-BOXING
Conditie, Kracht, Flexibiliteit, Coördinatie, Uithoudingsvermogen
60 minuten

Pi-Boxing (een eigen ontworpen variant van Piloxing) is een intensieve en swingende groepsles. De naam verteld ons al dat de les elementen bevat van pilates en boksen. Deze combinatie verwacht je niet maar toch vullen zij elkaar perfect aan. De pilates zorgt voor flexibiliteit en spieropbouw terwijl het boks deel voor pit en snelheid zorgt. Dit alles wordt afgewisseld met voetenwerk en danspassen om de coördinatie te verbeteren. Dit maakt Pi-Boxing een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, conditie, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Tijdens een Pi-Boxing les van 60 minuten verbrand je maar liefst 800 tot 1000 calorieën!

PILATES
Afvallen, Spierkracht, Flexibiliteit, Stabiliteit, Coördinatie, Ontspanning
60 minuten

Bij pilates ligt de focus van de oefeningen op concentratie en stabiliteit. Je vind hier de balans tussen body en mind. Het lichaam train je met precisie en concentratie, waardoor je stabiliteit, coördinatie en spierkracht verbeteren. Tijdens de les worden verschillende grondoefeningen uitgevoerd voor alle spiergroepen. Doordat je core sterker word zal je houding verbeteren. Pilates in een low impact les waar de oefeningen op laag tempo worden uitgevoegd zodat iedereen op het eigen niveau kan beginnen. Door goede begeleiding en rustige muziek kom je stressvrij de les weer uit.

(& TABATA)
Onze lessen worden gegeven in verschillende vormen zoals circuit en tabata. Tabata is een vorm van intervaltraining waarbij de les in verschillende work-out rondes wordt gegeven. Een work-out ronde duurt 4 minuten, waarbinnen er elke 20 seconden intensief een oefening wordt gedaan, gevolgd door 10 seconden rust. Dit wordt dan acht keer herhaald.
De methode is bedacht door een Japanse onderzoeker om in een korte tijd toch een complete work-out te hebben.


** Op de tijden die in het lesrooster grijs zijn worden de Personal Training, EMS training en Burn Belly sessies ingepland.
Deze trainingssessies zijn op afspraak, voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

** Bij grote belangstelling in de lessen worden er in de toekomst op meerdere dagen en tijden extra en nieuwe lessen ingepland!