fbpx

Groepslessen

Groepslessen in Groningen

Bootcamp »

BBB (Buik, billen & benen) »

HIIT Training »

Fit-Dance »

Box-fit »

PI-BOXING »

Pilates »

Tabata »

 

 BOOTCAMP

Conditie, Kracht, Explosiviteit
60 minuten

Bootcamp in Groningen gezocht? Van origine is bootcamp een manier van trainen die door het leger werd gebruikt. Op intensieve wijze werd er in korte tijd getraind met het materiaal dat zij tot beschikking hadden. Het doel is om op een zo effectief en leuk mogelijke manier snel resultaat te boeken. Dus zonder de schreeuwende sergeant, maar juist met een professionele trainer.

Onze Bootcamp in Groningen is een spierversterkende manier van trainen in teamverband.

Hierbij werk je door een intensieve groepsles van 60 minuten aan je kracht en conditie. Onze bootcamp is elke groepsles anders. Wij geven de groepslessen in de klassieke vorm, circuit vorm & tabata stijl.

In de zomermaanden kunnen de groepslessen in Groningen ook buiten plaatsvinden. Op het heerlijke gras van het Noorderplantsoen trainen we dan met het eigen lichaamsgewicht en klein materiaal in deze stevige Bootcamp!

 
 

 BBB (buik, benen & billen)

Conditie, Kracht, Strakker, Afvallen
60 minuten

Je buik, benen en billen trainen met onze BBB in Groningen? BBB staat voor de drie belangrijkste B’s van het lichaam: Buik, Benen en Billen. In 60 minuten train je deze spiergroepen met conditie- en krachtoefeningen. Tijdens de groepsles wordt gewerkt met verschillende materialen zoals gewichten, halterstangen, steps en elastieken.

Door deze combinatie verbrand je veel calorieën en werk je aan het strakker maken van het lichaam. Door de variatie en het zelf kunnen bepalen van je eigen gewicht is de BBB een toegankelijke groepsles voor jong, oud, beginner of gevorderde. Het is een ideale groepsles in Groningen voor mensen die willen afvallen en strakker willen worden. Ook worden hier die gewenste ronde billen nagestreefd.

 
 

 HIIT Training

Conditie, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen, Afvallen
30 minuten

HIIT in Groningen met een 30 minuten durende training? Ben jij op zoek naar groepslessen in Groningen waarin je alles geeft en binnen 30 minuten met een voldaan gevoel vertrekt? Dan is HIIT de interval training waarin jij al je energie kwijt kunt. Tijdens de les zijn er weinig rustmomenten waardoor je met de HIIT meer vet verbrand in minder tijd.

Zelfs uren na de training ben je nog vet aan het verbranden. Een ideale les wanneer je wilt afvallen en je conditie wilt verbeteren.

 

 

FIT-DANCE

Conditie, Afvallen, Fun
60 minuten

Dance fitness in Groningen? We maken van deze dance workout een feestje, het voelt niet eens als sporten! In deze groepsles staat dansen centraal. Iedereen kent het bekende Zumba en dat kom je ook zeker tegen in deze groepsles. In deze variant wordt er afgewisseld met uiteenlopende dansstijlen, dit maakt de groepsles dynamisch, divers en uitdagend.

Combineer soepele en swingende dansbewegingen met effectieve cardio voor een slanker en strakker lichaam. Op nieuwe hits, oude klassiekers en swingende Caribische beats dans jij jezelf fit.

 
 

Box-fit

Conditie, Kracht, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen
60 minuten

Boksen in Groningen zonder fysiek contact gezocht? Dan is deze variant van boksen zeker wat voor jou! Bij BoxFit train je het hele lichaam. Je werkt aan een super conditie zonder fysiek contact of sparren. De groepsles is gebaseerd op allerlei bokstechnieken. Tijdens de les voer je verschillende oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever maken.

Door de combinatie van technieken zal je coördinatie verbeteren. Boksen is een echte full-body workout waar je al je energie en kracht in kwijt kan.
Kick, punch en vecht jezelf fit!

 
 

PI-BOXING

Conditie, Kracht, Flexibiliteit, Coördinatie, Uithoudingsvermogen
60 minuten

Pi-Boxing (een eigen ontworpen variant van Piloxing) is een intensieve en swingende groepsles in Groningen. De naam vertelt ons al dat de les elementen bevat van pilates en boksen. Deze combinatie verwacht je niet maar toch vullen zij elkaar perfect aan. De pilates zorgt voor flexibiliteit en spieropbouw terwijl het boks gedeelte voor pit en snelheid zorgt.

Dit alles wordt afgewisseld met voetenwerk en danspassen om de coördinatie te verbeteren. Dit maakt deze unieke Pi-Boxing groepsles in Groningen een intervaltraining waarbij meerdere elementen aan bod komen. Snelheid, flexibiliteit, conditie, behendigheid en spieropbouw zijn allemaal bekende termen! Tijdens een Pi-Boxing les van 60 minuten verbrand je maar liefst 800 tot 1000 calorieën!

 
 

PILATES

Afvallen, Spierkracht, Flexibiliteit, Stabiliteit, Coördinatie, Ontspanning
60 minuten

Pilates in Groningen, ook bij Beverly Hills Training! Bij pilates ligt de focus van de oefeningen op concentratie en stabiliteit. Je vind hier de balans tussen body en mind.

Het lichaam train je met precisie en concentratie, waardoor je stabiliteit, coördinatie en spierkracht verbeteren. Tijdens deze groepsles worden verschillende grondoefeningen uitgevoerd voor alle spiergroepen. Doordat je core sterker word zal je houding verbeteren.

Pilates in een low impact les, oefeningen worden op laag tempo uitgevoerd. Zo kan iedereen op het eigen niveau beginnen. Door goede begeleiding en rustige muziek kom je stressvrij weer in de buitenlucht van Groningen.

 
 

TABATA

Naast de verschillende groepslessen in Groningen hebben we in het verlengde van HIIT ook een circuittraining Tabata! Onze groepslessen worden gegeven in verschillende vormen zoals circuit en tabata. Tabata is een vorm van intervaltraining waarbij de les in verschillende work-out rondes wordt gegeven.

Een work-out ronde duurt 4 minuten, waarbinnen er elke 20 seconden intensief een oefening wordt gedaan, gevolgd door 10 seconden rust. Dit wordt dan acht keer herhaald.
De methode is bedacht door een Japanse onderzoeker om in een korte tijd toch een complete work-out te hebben.


** Op de tijden die in het lesrooster grijs zijn worden de Personal Training, EMS training en Burn Belly sessies ingepland.
Deze trainingssessies zijn op afspraak, voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

** Bij grote belangstelling in de lessen worden er in de toekomst op meerdere dagen en tijden extra en nieuwe lessen ingepland!

Klanten over Beverly Hills Training

Groepslessen
Beoordeling: 5 van de 5 met 7 beoordelingen
Call Now Button