Groepslessen Groningen
Beverly Hills Training

Een lesrooster met genoeg te doen

Met meer dan 10 groepslessen per week, kan je gaan wanneer je wilt.

Grote ruimte tijdens groepslessen

1,5 meter afstand en nog veel meer.

30, 45 en 60 minuten

Minder tijd kwijt aan sporten, betekent meer tijd over voor andere dingen.

Groepslessen vanaf €14,95

Voor studenten en vanaf €19,95 voor niet-studenten.

Bootcamp Groningen

Conditie, Kracht, Explosiviteit 45 minuten

Bootcamp in Groningen gezocht? Van origine is bootcamp een manier van trainen die door het leger werd gebruikt. Op intensieve wijze werd er in korte tijd getraind met het materiaal dat zij tot beschikking hadden. Het doel is om op een zo effectief en leuk mogelijke manier snel resultaat te boeken. Dus zonder de schreeuwende sergeant, maar juist met een professionele trainer.

Onze Bootcamp in Groningen is een spierversterkende manier van trainen in teamverband.

Hierbij werk je door een intensieve groepsles van 45 minuten aan je kracht en conditie. Onze bootcamp is elke groepsles anders. Wij geven de groepslessen in de klassieke vorm, circuit vorm & tabata stijl.

In de zomermaanden kunnen de groepslessen in Groningen ook buiten plaatsvinden. Op het heerlijke gras van het Noorderplantsoen trainen we dan met het eigen lichaamsgewicht en klein materiaal in deze stevige Bootcamp!

Voordelen van bootcampen

 • Professionele trainer
 • Spierversterkend
 • 45 minuten bootcampen
 • Met lichaamsgewicht en kleine materialen
 • Sporten op afspraak

Samen of alleen persoonlijke fitness in Groningen

Samen of alleen kan je een persoonlijke fitness training volgen van 30 minuten. Je wordt getraind op de zowel kleine als grote doelstelling die jij wilt behalen!

Voor we van start gaan hebben we een gesprek waarin we kennismaken en dieper in gaan op je doelstellingen. Met de pijlen gericht op je doelen gaan we voor het beste resultaat.

Maar wanneer je samen met een vriend of vriendin wilt trainen, wees niet getreurd. Samen met jouw sportmaatje is het mogelijk om in duo’s te trainen.

HIT Training Groningen

Conditie, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen, Afvallen 30 minuten

HIIT in Groningen met een 30 minuten durende training? Ben jij op zoek naar groepslessen in Groningen waarin je alles geeft en binnen 30 minuten met een voldaan gevoel vertrekt? Dan is HIIT de interval training waarin jij al je energie kwijt kunt. Tijdens de les zijn er weinig rustmomenten waardoor je met de HIIT meer vet verbrand in minder tijd.

Zelfs uren na de training ben je nog vet aan het verbranden. Een ideale les wanneer je wilt afvallen en je conditie wilt verbeteren.

Voordelen van HIT

 • Slechts 30 minuten
 • Veel verbranden in weinig tijd
 • Uren na de training verbrand je nog vet

Voordelen van Buik, Billen & Benen

 • Train het hele onderlichaam
 • Afwisseling materialen
 • Veel calorieën verbranden
 • Om af te vallen en strakker te worden
 • Bevordert ontwikkeling van ronde billen

BBB Groningen

Conditie, Kracht, Strakker, Afvallen 45 minuten

Je buik, benen en billen trainen met onze BBB in Groningen? BBB staat voor de drie belangrijkste B’s van het lichaam: Buik, Benen en Billen. In 45 minuten train je deze spiergroepen met conditie- en krachtoefeningen. Tijdens de groepsles wordt gewerkt met verschillende materialen zoals gewichten, halterstangen, steps en elastieken.

Door deze combinatie verbrand je veel calorieën en werk je aan het strakker maken van het lichaam. Door de variatie en het zelf kunnen bepalen van je eigen gewicht is de BBB een toegankelijke groepsles voor jong, oud, beginner of gevorderde. Het is een ideale groepsles in Groningen voor mensen die willen afvallen en strakker willen worden. Ook worden hier die gewenste ronde billen nagestreefd.

Pilates Groningen

Afvallen, Spierkracht, Flexibiliteit,
Stabiliteit,Coördinatie, Ontspanning
30 minuten

Pilates in Groningen, ook bij Beverly Hills Training! Bij pilates ligt de focus van de oefeningen op concentratie en stabiliteit. Je vind hier de balans tussen body en mind.

Het lichaam train je met precisie en concentratie, waardoor je stabiliteit, coördinatie en spierkracht verbeteren. Tijdens deze groepsles worden verschillende grondoefeningen uitgevoerd voor alle spiergroepen. Doordat je core sterker word zal je houding verbeteren.

Pilates in een low impact les, oefeningen worden op laag tempo uitgevoerd. Zo kan iedereen op het eigen niveau beginnen. Door goede begeleiding en rustige muziek kom je stressvrij weer in de buitenlucht van Groningen.

Voordelen van Pilates

 • Verbeter concentratie en stabiliteit van je lichaam
 • Laag tempo
 • Op je eigen niveau beginnen

Voordelen van Boksen

 • Geen fysiek contact en toch boksen
 • Het hele lichaam trainen
 • Leer bokstechnieken

Boksen Groningen

Conditie, Kracht, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen 45 minuten

Boksen in Groningen zonder fysiek contact gezocht? Dan is deze variant van boksen zeker wat voor jou! Bij BoxFit train je het hele lichaam. Je werkt aan een super conditie zonder fysiek contact of sparren. De groepsles is gebaseerd op allerlei bokstechnieken. Tijdens de les voer je verschillende oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever maken.

Door de combinatie van technieken zal je coördinatie verbeteren. Boksen is een echte full-body workout waar je al je energie en kracht in kwijt kan.
Kick, punch en vecht jezelf fit!

Tabata Groningen

Afvallen, Spierkracht, Flexibiliteit,
Stabiliteit,Coördinatie, Ontspanning
30 minuten

Naast de verschillende groepslessen in Groningen hebben we in het verlengde van HIIT ook een circuittraining Tabata! Onze groepslessen worden gegeven in verschillende vormen zoals circuit en tabata. Tabata is een vorm van intervaltraining waarbij de les in verschillende work-out rondes wordt gegeven.

Een work-out ronde duurt 4 minuten, waarbinnen er elke 20 seconden intensief een oefening wordt gedaan, gevolgd door 10 seconden rust. Dit wordt dan acht keer herhaald.
De methode is bedacht door een Japanse onderzoeker om in een korte tijd toch een complete work-out te hebben.

Voordelen van Tabata

 • Circuittraining
 • Korte workout rondes van 4 minuten
 • In korte tijd een complete workout

DE OPLOSSING VOOR JOU EN VOOR ONS

Trainin is onze alles in 1 software om het boeken van je favoriete les of training zo vloeiend mogelijk te maken. In Trainin vind je alles in onze sportfaciliteiten en prijzen. Je kunt daar eenvoudig en veilig betalingen doen voor jouw abonnement of strippenkaarten.

Als je bij ons sport, maakt jouw account in onze omgeving van Trainin waar de weg naar een gezondere leefstijl nog eenvoudiger wordt!

Hallo, ik ben José X
Beverly Hills Training

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je mij bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool.