fbpx

Beverly Hills Training

Vind u het moeilijk om gemotiveerd te blijven of uw doelen te behalen? Dan bent u bij Beverly Hills Training aan het goede adres!

Sportschool ‘Beverly Hills Training’ staat bekend als  de eerste EMS studio van het Noorden. Maar inmiddels is er nog veel meer! Groepslessen, Personal Training, EMS en Burn Belly, het is allemaal mogelijk bij ons. Wij zijn gevestigd aan de Akkerstraat 97a in de stad Groningen. Met inmiddels 10 jaar ervaring in de health, sport en afslank wereld zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Specialisatie en doelen

Wij werken met verschillende trainingsmethodes: Groepslessen, Personal Training, EMS en Burn Belly. Samen met uw (personal) trainer wordt gekeken welke methode het beste bij u past.

Heeft u de juiste trainingsmethode gevonden dan gaat u bij ons aan de slag met een (personal) trainer of een leuke groep. Wij streven ernaar om de door u gestelde doelen op de meest efficiënte manier te bereiken, doordat u in slecht 20, 30 of 45 minuten per week de gewenste resultaten behaald.

Intake

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een intake gesprek met een trainer. In dit gesprek bespreken wij uw doelen, dit kan bijvoorbeeld het verliezen van gewicht, het verkrijgen van een sterker lichaam, het verbeteren van uw conditie of meer zijn. Aan de hand van deze doelen maken wij voor u een persoonlijk trainingsschema.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een gratis voedingsschema samen te stellen. Voordat u aan de eerste training begint maken wij een body-analyse. Hier meten wij uw: BMI, gewicht, vetpercentage, spiermassa, uw metabolisme en het visceraal vet. Wij leggen aan u uit wat deze waardes zijn en wat het betekent voor uw lichaam.

 

Wij zijn er van overtuigd dat onze trainingsmethodes werken, daarom krijgt u bij ons een centimeter-garantie!

Samenwerking met dagbesteding Pura Vida

 

Stichting DOS
&

Klik hier voor onze algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden Beverly Hills Training 2018