Personal Training Groningen
Beverly Hills Training

Optimale begeleiding door José

Meer dan 10 jaar ervaring in sport & gezondheid.

DUO Personal trainen ook mogelijk

Ook leuk om met een ander te sporten, ook al heb je een eigen doel.

Aandacht voor techniek, de nadruk op plezier.

Geen training zonder vermaak.

We zijn niet de duurste personal trainer

Vanaf €35,- per persoonlijke training!

Persoonlijk trainen, wat is het eigenlijk?

Personal training in Groningen is bij Beverly Hills Training een persoonlijke training van 30 minuten. Daarmee wordt getraind op de doelen die jij wilt behalen. Voor de personal training hebben we een intake gesprek. 

Hierin maken we kennis en leg je uit wat je wilt bereiken met de personal training. Vervolgens gaat de personal trainer aan de slag om jouw doelen samen met jou na te streven. 

Doormiddel van 1 op 1 personal training in Groningen blijven we jou motiveren. Daarentegen word je in de persoonlijke training ook gecoacht op de juiste houdingen. Tenslotte gaan we voor het beste resultaat!

Personal trainen in Groningen

Personal training in Groningen waarbij Beverly Hills Training gericht op jou doel en professioneel 1 op 1 met jou traint. 

Daaropvolgend kunnen we jou helpen om jouw doelstellingen te behalen! Of het nu goed en verantwoord afvallen,  strakker worden, een betere conditie of je lekker fit willen voelen is. 

Doormiddel van persoonlijke en gerichte personal training richten we onze pijlen op jouw doelstellingen met onze personal trainer in Groningen.

Voordelen die je ervaart
vanaf €35,- per training

  • Korte trainingen
  • Full body workouts
  • Persoonlijke begeleiding
  • Veel effectiever dan alleen trainen in de sportschool
  • Sporten op afspraak
  • Op maat gemaakt trainingsschema
  • Persoonlijke begeleiding in voeding
  • Geschikt voor jou, jong, oud, man en vrouw

Een afspraak maken voor een kennismaking? José ontvangt je graag!

Samen of alleen persoonlijke fitness in Groningen

Samen of alleen kan je een persoonlijke fitness training volgen van 30 minuten. Je wordt getraind op de zowel kleine als grote doelstelling die jij wilt behalen!

Voor we van start gaan hebben we een gesprek waarin we kennismaken en dieper in gaan op je doelstellingen. Met de pijlen gericht op je doelen gaan we voor het beste resultaat.

Maar wanneer je samen met een vriend of vriendin wilt trainen, wees niet getreurd. Samen met jouw sportmaatje is het mogelijk om in duo’s te trainen.

DE OPLOSSING VOOR JOU EN VOOR ONS

Trainin is onze alles in 1 software om het boeken van je favoriete les of training zo vloeiend mogelijk te maken. In Trainin vind je alles in onze sportfaciliteiten en prijzen. Je kunt daar eenvoudig en veilig betalingen doen voor jouw abonnement of strippenkaarten.

Als je bij ons sport, maakt jouw account in onze omgeving van Trainin waar de weg naar een gezondere leefstijl nog eenvoudiger wordt!

Hallo, ik ben José X
Beverly Hills Training

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je mij bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool.